В неделя искаме дебат по вота на недоверие, гласуването да е

...
В неделя искаме дебат по вота на недоверие, гласуването да е
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: В неделя искаме дебат по вота на недоверие


В неделя искаме спор по вота на съмнение, гласуването да е в понеделник. Това съобщи пред публицисти в коридорите на Народното събрание ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ- Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право,.

От ГЕРБ- упорстват по допустимо най-бързия метод да се разиска вотът и да се пристъпи към гласуването му. Според правилника на Народното събрание гласуването на плана за решение се организира не по-рано от 24 часа след привършване на разискванията.

Вчера от ГЕРБ- внесоха избор на съмнение към държавното управление с министър председател Кирил Петков.

Атанасова съобщи, че ръководещите не можели в неделя, не можели в понеделник, не можели във вторник. " Ама за какво в почивен ден ще се разискват такива неща “, пита се тя.

По мотив избора на нов ръководител на Народното събрание председателят на ПГ ГЕРБ- сподели, че няма единодушие сред парламентарните групи по кое време да се състои. Единствено има единодушие, че следва да се организира по процедурни правила. Аз съм изготвила такива процедурни правила, ще ги внеса в деловодството, сподели още Атанасова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР